Какво очакваме от таблетите през 2014

Технологиите се развиват постоянно и това може да означава само едно – хората, които ползват многобройните функционалности на мобилните устройства, се увеличават с всеки изминал ден.  Разбира се, технологиите имат за цел да ни помагат и да ни улесняват както на работното място, така и в ежедневието. Но наред със смартфоните, таблетите също вече са предпочитана джаджа от все повече потребители. Безспорно е, че таблетите ни предлагат извършването на всевъзможни дейности, които преди можехме да извършихм единствено и само на компютър. Огромното предимство на таблетите е техният размер и факта, че можем да ги носим навсякъде с нас.
Няма съмнение, че производителите на таблети от tabletstorebg.com искат да задоволят все повече изискванията на потребителите и това е и причината да произвеждат все повече нови и нови модели, които биха отговаряли на всеки вкус, стил и нужди. А наред с все по-голямото разрпостранение а таблетите дори като заместител на компютрите, е неизбежно екраните им да се уголемят, за да бъдат удобни за всякакъв тип работа.
Големите производители на таблети усещат тази нужда и точно поради тази причина фирмите гиганти като Samsung и Apple обявиха, че в началото на 2014-та година можем да очакваме от тях да ни предложат таблети с нетипичните 12-инчови дисплеи.
Всъщност Apple ще предложат на потребителите таблет iPad с 12.9-инчов дисплей. Най-вероятно се досещате, че той ще бъде идеален за образователните и бизнес средите.
Samsung пък вече е в процес на производство на таблет от серията Note, който ще има 12.2-инчов дисплей.
И двата таблета се очаква да се появят на мобилния небосклон още през първото тримесечие на 2014-та година, така че ни остава само да чакаме със затаен дъх официалните им примиери и скоро след това да се сдобием с някой от споменатите таблети.