Всичко за Л-глутамина

Какво знаете за Л-глутамина? Това е много важна аминокиселина за мускулите, тя има в себе си повече от половината от количеството на аминокиселини в мускулите. Тя благоприятства много за имунната система и влияе положително на чревния тракт. При недостиг на Л-глутамин, организмът го усеща, особено ако има сериозни физически натоварвания, травмите, стрес или болести. Тъкмо този недостиг на тази аминокиселин, изисква допълнителен прием на хранителните добавки. Досега приемът на тази хранителна добавка не е показвал странични ефекти. Л-глутаминът се приема на различни дози.

Л-глутамина се приема предимно от билдери и спортисти, които практикуват силов и скоростно-силов спорт. Те приемат добавката за да издържат повече на тренировки. Те приемат Л-глутамин най-вече след тежки тренировки, защото тази хранителна добавка възстановява много бързо тъканите, претърпели малки травми по време на тренировката. Л-глутаминът е аминокиселина, която помага на мускулния растеж и влияе положително на храносмилането.
хранителни добавки
Л-глутамина засилва имунната система и мускулите Ви. Ако искате да засилите имунитета си, приемайте аминокиселината Л-глутамин и ще усетите осезаемата разлика. Хората самостоятелно произвеждат тази киселина, но тя много често не е в достатъчни количества, особено при трениращите хора.

Нивото на Л-глутамин рязко спада когато тренираме и спортуваме. Това се отразява върху имунната система. Ето защо ние винаги трябва да поддържаме необходимото ниво на л-глутамин в тялото си и за тази цел хранителните добавки са задължително средство за постигането на тази цел.

Искате ли изглеждате добре и да сте здрави? Ако това е вашата цел, сдобийте се с хранителните добавки Л-глутамин и много скоро ще усетите ефекта им върху организма Ви. Това е най-добрият начин да засилите имунитета си срещу евентуални болести и да направите тренировките си ефективни.