Бързо строителство на американски къщи

Още от самото заглавие личи, че днешната ни тема ще бъдат американските къщи.  Няма никакво съмнение, че темата е доста актуални, като се има предвид колко много хора вече се доверяват именно на тях.

Колко всъщност бързо е строителството на сглобяемите къщи? Никак няма да се учудим, ако ахнете, когато разберете, че те стават готови точно за три месеца. Да, няма грешка, толкова време трае строителството на вашия нов дом. Всъщност бързината се дължи на това, че строежът бива извършван от цял екип професионалисти, които са преминали изключително специално обучение в Америка.

В никакъв случай не бива да си мислите, че бързото строителство е за сметка на качеството, дори напротив. Американските къщи са изключително надеждни. Те се славят като еко къщи. Спечелили са това прозвище, защото са енергоспестяващи. Сигурни сме, че се досещате сами, че това се дължи на добрата им изолация, която се изразява в шестслойна стена. Тези шест слоя са поставени под формата на сандвич, а освен тях има и въздушна междина. Точно това е и ключът към успешната изолация на всеки един дом. Може би ще ви е интересно да узнаете, че изолацията на американските къщи е цели три пъти по-добра от изолацията, която предоставят тухлените сгради.

Не е за пренебрегване и фактът, че американските къщи са едни от най-устойчивите по време на земетресение. Любопитно е да узнаете, че сградите, които са устойчиви при земетръс, всъщност са по-леки от останалите и имат по-малка маса. Точно такива са и американските къщи, което им осигурява максимална устойчивост в случай на земетресение.
Американските къщи със сигурност са мечта за много хора, но добрата новина е, че всеки би могъл да си ги позволи, тъй като цената им е наистина много достъпна, а в замяна получавате прекрасен нов дом, построен по съвременни технологии.