Историята на компютъра

Убедени сме, че историята на компютъра ще бъде изключително интересна на много от нашите читатели.  А и няма как да бъде другояче, след като напоследък се появяват все повече и повече филми на тази тема.
Компютрите несъмнено са изминали доста дълъг път от първоначалното им създаване. Няма как да не се гордеем, че именно българин е техният създател – всички сме чували за Джон Атанасов. Може би също така всички са попадали на филми, които разказват за началото на развитието на компютрите, което се е извършвало в нечий гараж. Може би си представяте колко много труд и усилия са били необходими, за да изглеждат и работят компютрите по начина, който ни е познат и днес.
Бил Гейтс и Стив Джобс имат основна роля в развитието на компютрите. Те наистина са имали за цел да дадат на хората устройство, което ще им бъде от полза, а и ще се предлага на разумни цени.
Днес ползваме компютрите ежедневно и постоянно. Те ни помагат за много неща и определено улесняват живота ни. Пазаруването, връзката с хора по целия свят, слушането на музика, четенето на книги, гледането на филми и още какво ли не – точно това ни дават компютрите. Те са невероятно полезни и на работното ни място, защото помагат да свършим работа по много по-лесен, удобен и бърз начин.
Покупката на компютър в наши дни е наистина много лесна и може да се извърши с помощта на онлайн магазин, който предлага именно такива устройства.
компютри от kupionline.bg
Горещо ви съветваме да гледате различни филми, които са посветени на темата за тяхното създаване. Със сигурност ще ви бъде невероятно интересно. По този начин ще разберете каква е магията на компютрите и ще знаете по какъв по-добър начин можете да работите с тях и да извлечете максимума от възможностите, които ни предлагат.