Защо тялото ни се нуждае от л карнитин

Замисляли ли сте се, че бихте могли да включите хранителна добавка в хранителния си режим, за да сте сигурни, че ще постигнете желаните резултати по-бързо?  Сигурни сме, че точно това е желанието ви, но не сте съвсем сигурни коя е подходящата добавка за вас. Ето защо смятаме за необходимо днес да обърнем специално внимание на популярния течен л карнитин https://www.fhl.bg/products/listing/64/techen-l-karnitin.html.

Предполагаме, че сте чували за въпросната хранителна добавка и за това, че тя е една от най-добрите за редуциране на теглото и за запазване на стройна фигура. С други думи – течният л карнитин е подходящ за хора от всякакви възрасти, с различни тегло, различен хранителен режим и с различно физическо натоварване. Разбира се, най-важното, което трябва да имате предвид, е каква трябва да бъде дозата acetyl carnitine, която приемате ежедневно. Именно тук е мястото да подчертаем, че приемът на л карнитин трябва да става половин час преди тренировка, както и половин час преди хранене. Причината се крие в това, че точно толкова е времето, което е необходимо на добавката да започне да действие.

Най-вероятно знаете, че ел карнитинът се грижи за отвеждането на вредните мазнини извън организма. Той не позволява натрупването им, което всъщност води и до натрупването на излишни килограми. Ето защо хранителната добавка под формата на л карнитин се отразява толкова благоприятно върху намаляването на теглото.

л карнитин от fhl.bg

Предполагаме, че много от вас са любопитни да узнаят и каква точно е цената на ел карнитин. И макар че много от вас са на мнение, че най-вероятно става дума за хранителна добавка, чиято цена е прекалено висока и не всеки би могъл да си я позволи, би било добре да знаете, че на ваше разположение е електронен магазин за л карнитин и хранителни добавки, където цените са изключително достъпни.