Фън Шуй и цветовете в дома

Какво знаете за фън шуй и силата на китайското учение?  Предполагаме, че не са никак малко тези от вас, които искат да научат повече по темата за правилно подреждане и разпределение на предметите в дома. Днешната ни публикация е свързана с темата за фън шуй от fengshuibg.com и подходящите цветове във всяка стая в дома. Благодарение на тези съвети, ще знаете кои точно са цветовете, които привличат положителна енергия спрямо всяко едно помещение и неговото предназначение. Тук е мястото дебело да подчертаем, че всеки един цвят се определя спрямо вашите лични цели и Гуа число. Във виртуалното пространство бихте могли да откриете таблица, която ще ви помогне при изчисляването му. На ваше разположение е уеб сайт на фън шуй тематика, който ще ви запознае с още много други съвети по темата.
Започваме с темата за цветовете според фън шуй за спалнята. Ако сте родители, то тогава бихте могли да се спрете на розов цвят. В случай, че търсите половинка, можете да заложите отново на розов или пък на прасковен цвят. Тези от вас, които търсят пълноценна почивка и здрав сън, съветваме да изберат син или зелен цвят.
Подходящият цвят за кухнята е белият. Той символизира чистотата. Не ви съветваме да избирате сив или пък черен цвят за кухнята.
Банята също е сред едно от ключовите помещения във всеки дом. Тъй като именно това е мястото, на което се готвите да изпратите или пък да посрещнете цвета, трябва да заложите на бял, син, зелен или пък розов цвят.
избирайки подходящите фън шуй цветове за всяка една стая в дома ви, можете да бъдете сигурни, че ще съумеете да привлечете, а също така и да балансирате енергията на всички членове на семейството.