Expired: София и как да намерим услугите на полиграф

Вероятно ви се струва забавна идея да се подложите на детектор на лъжата.
Използването на полиграф (polygraph) за разкриване на истината обаче може да ви бъде полезен в много отношения.
Някои двойки избират да тестват отношенията си като в един и същи ден отговарят на еднакви въпроси. Има случаи на работодатели пък, които искат да проверят лоялността на служителите си.
Каквито и да са подбудите ви да пожелаете да се подложите на експертната преценка на машината полиграф в София – можете да бъдете сигурни, че ще получите до 98% достоверност при анализа на отговорите.
Услугите на детектора на лъжата са много популярни по света. Използват се ежедневно за разкриване дори на сериозни криминални престъпления и кражби. У нас можете също да извършите подобен тип проверка при това много лесно. В София услугите на полиграф са широкоразпространени. Преди да се възползвате от тях обаче е добре да знаете някои неща чисто информационно, за да изберете експерти при провеждане на вашето изследване.
На първо място трябва да споменем, че полиграфските услуги не са евтини. Ако попаднете на детектор на лъжата, който да ви струва по-малко от 150 лв., най-вероятно няма да получите експертни тест и анализ, затова бъдете внимателни в избора си.
полиграф от poligraf.bg
От значение за правилната проверка е и опитността на полиграфиста. Тъй като полиграфът дори и да бъде последен модел технология и да отчете всичко, както подобава, основното, т.е анализа зависи от човека провел теста. Ако полиграфистът не умее да разтълкува правилно данните, то вие сте направили една лоша инвестиция.
Можем да ви дадем съвет как лесно да намерите професионални полиграфски услуги чрез интернет. Тъй като това е най-модерният начин за връзка със света – всичко става значително по-експресно. Достатъчно е да посетите Poligraf.bg и решението на вашите съмнения е на лице.
Направете го още сега – истината ви очаква.