Expired: Климатици за всяко време

Лято е. Топло е. Определено. Въздухът пари, а нито в офиса, нито вкъщи разполагате с универсалното и дълготрайно решение срещу жегите – климатик. Е, спасението в този случай е само едно – ако не можете да убедите управителя си, че поставянето на климатици в стаите ще увеличи работоспособността на служителите неимоверно, поне можете да се спасите от горещините вкъщи като закупите климатик.

Изборът на климатик не е лесна работа, но затова пък уредът се превърна в стока от първа необходимост. И превръщайки се в масов продукт, функциите му се усъвършенстват с всеки изминал ден. Ето защо, можете да сте сигурни, че съвременните климатици имат много предимства, на които можете да разчитате. Ще Ви запознаем с някои от тях.

Новите климатици освен, че пестят от разходите Ви за отопление значително (най-сетне се отървавате от високите сметки за парно), спомагат за това да се намалят и разходите за електричество. Това се дължи на “умните” режими, на които могат да се настройват, а в днешно време, можем да управляваме климатика дори през мобилния си телефон. Какво по-лесно от това, с един бутон на смартфона да настройваме желаната температура в дома или в офиса ни?

Въпреки, че са многофункционални, модерните климатици са безопасни машини, които могат да работят и без да ги наблюдавате и да се плашите, че може да се случи нещо непредвидено. Имайте предвид, че определяйки градусите, на които да работят, те не трябва да се различават с повече от 9 градуса от температурата навън.

Освен, че са безопасни, умни и енергоспестяващи, модерните климатици имат още една основна отличителна черта като тази характеристика не съществува при предшествениците им, а именно – изключително компактни са. Не се страхувайте, че климатикът може да заеме по-голяма част от помещението. Вече има толкова алтернативни методи за монтиране на климатици, че дори съществуват и такива, които могат да останат абсолютно прикрити. Благодарение на голямото търсене на климатици, вече и техният дизайн се е променил, за да се превърнат в изключително стилни, дизайнерски уреди!

След като се запознахте с базовите екстри на съвременните климатици, вече е време да разгледате конкретни модели и да направите своя избор. Успех!