Имат ли лечебна сила изработените от естествени камъни гривни?

Вярвате ли, че изработените гривни от естествени камъни от alenmak.org са повече от бижута? Години наред природните богатства като минерали и кристали са приемани от древните народи за източник на сила, здраве и дори като средство за лечение. Днес можете бързо и лесно да се докоснете то тайнствата им, като поръчате своите гривни от естествени камъни директно от интернет.

Не е тайна, че минералите са смятани за посредник, още наричани връзка между Макрокосмоса и Микрокосмоса на човек. Кристалите пък, от своя страна са рожби на събраните от земята и космоса магнитни и електромагнитни енергии, тъй като благодарение на това, те оказват благоприятно действие върху човешкия организъм. Да погледнем, например, по-отблизо някои от тези естествени камъни и да обясним техните полезни свойства, за да се убедите.
Имат ли лечебна сила изработените от естествени камъни гривни?
Красивият тюркоаз, който навярно ви е познат, е приеман за предпазващ и пречистващ камък. Обикновено цветът му варира между син, синьозелен и зелен с разклоняващи се цветни (кафяви) стволове, разпростиращи се по цялата му повърхност. Освен, че е красив, той може да бъде и чудесно допълнение към вашата гривна. Носейки го близо до себе си, той ще ви се отблагодари с някои от благоприятните си за организма свойства, като действието му против депресия и пристъпи на паника. Известен е още с това, че помага при възпаление на белите дробове, гърлото, при главоболие и други. Интересна е обаче комбинацията му с кехлибара. Изработените от съчетанието между тях гривни от естествени камъни са изключително полезни и предпазващи от различни заболявания.

Като втори камък си избрахме един по-малко известен – Жадеид, тъй като е символ на ведрината и чистотата. Среща се в различни цветове, най-често преобладава в зелено или е безцветен, още в бяло, розово, виолетово, кафяво, оранжево и черно. Накратко, символ е на петте добродетели на човека: мъдрост, справедливост, решителност, смелост, милосърдие. Носи хармония, засилва любовта и предпазва. Помага при: безплодие, бъбречни заболявания (в комбинация с нефрит), премахва болки, токсини, заздравява клетъчната и скелетната структура. Препоръчва се да се носи от бременни жени.

Ако сме успели да ви заинтригуваме, то можете да научите повече за чудодейните свойства на предлаганите гривни от естествени камъни от alenmak.org, още сега. Не пропускайте да си подарите сила от природата.