Еко френдли декорация и подаръци от giftbox.bg

Традицията да правим коледна украса датира от векове. Едни от най-впечатляващите украси са тази на Айфеловата кула,всяка година в малкото градче Губио в северна Италия светва най-голямото коледно дърво и се разпростира по склоновете на планината Ингино, високо цели 650 метра и представлява една от най-впечатляващите светлинни инсталации за празника, Рио де Жанейро пък се радва на най-голямата плаваща елха- цели 85 метра, която е вписана в книгата на рекордите Гинес.

Последните години все по-популярни стават изкуствените елхи или живи дръвчета, които предпазват от изсичане голяма част от иглолистните гори и не се различават по почти нищо от естествените дървета.

Но коледното дръвче няма как да бъде коледно без украса и подаръци. За еко френдли решение като покупката на изкуствена елха са изключително подходящи ръчно изработените играчки от екологично чисти материали като платнени сърца, звездички, кукли, снежни човеци и други. Можете да използвате за украсата дори и естествени материали като шишарки и кестени, да речем. Така ще постигнете баланс между природните и изкуствените компоненти във вашата празнична декорация.

В един от най-големите онлайн магазини за подаръци за мъж празничното настроение цари не само на Коледа, но и през всички останали дни на годината.

Защото сайта предлага на клиентите си подаръци подходящи за най-различни поводи и на преференциални цени. Можете да избирате от широк ценови диапазон според повода и желанията ви. Фирмата работи само с утвърдени и сертифицирани за качество производители на естетически предмети и декорация в Европа. А за поръчки над 99 лв. доставката е безплатна.

На страницата в интернет можете да намерите подаръци за всеки вкус- сервизи, сувенири, миниатюри, вази, колани,по-екстравагантни, по- стандартни подаръци, но една от най-привлекателните секции си остава тази с коледни украси и аксесоари. Зимна приказка в червено и златисто, която ще бъде довършителен щрих за всяка празнична трапеза- салфетки, свещи, подноси, чинии. За елхата и това, което ще поставите под нея можете да избирате от десетки качествени и красиви предложения. Единственото, което остава е да започваме купона!