Тайните на рициновото масло за коса

Колко често сте купували продукт за изтощена коса и сте се надявали на чудо?

За съжаление не живеем в приказките и обещанията от популярните реклами за продукти за коса рядко биват изпълнени. Има обаче един натурален извлек, рициново масло, който със сигурност ще ви помогне да се справите с проблемите на скалпа, ако покажете постоянство.

Какви са тайните на чудотворното biofetish рициново масло за коса?
Истината е, че тайни няма – има научно доказани факти, а те са събрани в богатото съдържание на Витамин А в рициновата киселина. Неслучайно може да срещнете този изгоден продукт и под името „маслото на растежа“, тъй като ускорява развитието и регенерацията на всичко, до което се докосне. Освен за подхранване на косата, той е изключително благоприятен и за употреба върху кожата. В случай, че имате загрубели участъци – няколко капки от маслото ще ви помогнат да се разделите трайно с тях.
Тайните на рициновото масло за коса
Но да се върнем на предимството му свързано с косата или по-конкретно какво да очаквате от употребата на рициново масло за коса?
На първо място, преди да закупите каквото и да било количество от маслото – изяснете си за какво ще го използвате. Поради редицата му приложения, човек рядко се ограничава само с едно от тях. Именно за това най-добре да вземете 100 мл. от продукта, който се предлага изгодно от био магазин biofetish.com. След като сторите това – ето ползите от рициновото масло за коса, в зависимост от начина, по който изберете да го употребявате.

Нанасяйки маслото върху скалпа и дължината на косата си – можете да го оставите да действа, толкова, колкото сметнете за необходимо, а след това да отмиете. Резултатът е видимо по-мека и здрава коса. Периодичното приложение на рициновото масло за коса пък ще доведе до нейното сгъстяване и повече блясък. В комбинация с други продукти като тривитаминол, например – ще способствате по-бързия растеж на косата си и отново нейното благосъстояние.