Подарете оригиналност с дегустация на кафе и чай

Когато пътувате със самолет, случвало ли ви се е да ви попитат „Желаете ли чай или кафе?“, за да бъде пътуването ви още по-приятно. Представете си сега, че животът е едно неспирно пътуване, прелитане през моментите, приземяване понякога, но преди всичко е път без край.

И след като нямате точно определена дестинация, защото казват, че щастието е път, а не крайна цел – защо да не спрете за малко? Подарете си момент на отдих с една дегустация на кафе и чай SkyVision. Какво представлява тя и как можете да се възползвате от нея – предстои да научите в днешната ни публикация.

Наред с всички статии за това колко е вредно кафето и полезен чаят, няма как да не се запитаме за момент „Кое да избера?“. Е, от SkyVision.bg ви предлагат свободен избор, който можете да направите със закупуването на ваучер за дегустация на любимата си напитка. А в случай, че не искате да отпивате от чашата си сами – поканете свой приятел и споделете момента.

Подарете оригиналност с дегустация на кафе и чай

Посещавайки сайта на SkyVision ще откриете възможност за закупуване на ваучер за дегустация на кафе и чай SkyVision за едно по-различно изживяване. След заплащане и доставка на ваучера не е задължително да го използвате веднага. Важно е да отбележите това и пред човека, на когото желаете да подарите подобна изненада. Валидността на покупката е 6 месеца, а дегустациите се организират в град София през цялата година, веднъж в месеца.

Бихте могли освен дегустация на чай и кафе да изберете и курс за едно от двете. Разликата е минимална в цената и естествено в продължителността на заниманието. Дегустацията е с трайност 1:30ч. а курсът 3:00 часа. И при двете ще научите за произхода на кафето/чая, теория и видове, ще опитвате смайващи вкусове с неповторими аромати и ще определите своя вкусов профил.

Звучи примамливо, не мислите ли? В случай, че отговорът ви е утвърдителен – посетете сайта за ваучери за дегустация на кафе и чай SkyVision и грабнете своя момент покой, още сега.