3 факта за инфрачервеното отопление

Ако се интересувате от възможностите за по-икономичен начин на отопление през зимата, то днешната ни публикация ще представлява интерес за вас.

Предстои да ви разкажем 3 любопитни факта за т.нар. инфрачервено отопление с flyme.bg, които ще преобърнат представите ви за топлина у дома и ниски сметки за ток.

На първо място поставяме това, че инфрачервеното отопление е природен начин за затопляне, даден ни от природата преди векове. Още преди откриването на огъня и преди създаването на електричеството – планетата ни бива отоплявана естествено от слънчевите лъчи, които са носители не само на светлина, но и на инфрачервено отопление. Съвременните технологии спомагат за пренасянето на тази специфична и естествена топлина в дома, където е от голямо значение през студените месеци.

Разбира се иновативността на този начин за повече топлина и уют не се крие само в това, че бива естествен. Той има и редица други предимства, като това, че бива изключително полезен например. Със сигурност сте забелязали как след престой под топлите слънчеви лъчи започвате да се чувствате по-отпуснати и ви се доспива. Именно този ефект се дължи на способността на инфрачервеното отопление да достига до всяка тъкан в организма и да спомага отпускането на мускулите на тялото, така че да ви позволи да релаксирате пълноценно. Инфраред лъчите помагат също и за възвръщане нормалната циркулация на кръвта и подобряване работата на много други процеси, спомагащи за цялото благосъстояние на човек.

3 факта за инфрачервеното отопление

И не на последно място, един от важните факти за природното инфрачервено отопление, бива неговата икономичност. На всеки са му познати високите сметки за ток и опитите за икономия през зимата, чрез отопляване от една до две стаи в цялото жилище. Възползвайки се от изгодните предложения на инфрачервено отопление от flyme магазина – бихте могли да забравите за това. Икономичният режим на работа на керамичните инфрачервени радиатори и тяхната умна настройка за изключване, след достигане желаната топлина – ще спестят много повече, отколкото всеки друг вид икономия.
Не пропускайте да научите повече подробности по темата от flyme.bg. Те ви очакват!