Кои са най-евтините рент а кар в София?

Много българи, които вече не работят и не живеят в България, не притежават своя лична кола, поради простата причина, че не им е нужна и са я продали.

Когато им се налага да посетят родината, те предпочитат да се възползват от рент а кар София и rentacarsofia.eu Поддръжката на личен автомобил от чужбина им излиза скъпо и затова те не искат да се доверяват на някого да се грижи за автомобила им. Най-лесният вариант за тях е рент а кар услугите.

Кои са най-евтините рент а кар в София?

По последни проучвания, 80% от българите, живеещи в чужбина, предпочитат да си наемат кола, когато се прибират, вместо да се възползват от градски транспорт, таксита или автомобили на приятели.Кои са най-евтините рент а кар в София?

На българския пазар има както международни, така и български фирми за рент а кар услуги. Всяка фирма е с различна политика и условия, както и разбира се – цени. Добре е преди да наемете кола да се запознаете с тях, за да не се получават неприятни последици след това. Хубаво е да се информирате къде може да използвате желаната кола, дали само в населеното място, от където я взимате или навсякъде в страната. Ценно е и да знаете дали ще ви поискат предварителен депозит, за да бъдете подготвени. Има редица неща, които трябва да зададете като въпроси на рент а кар агенцията.

Напоследък доста популярни са нискобюджетните фирми, които никак не изостават относно качество от останалите. Такива са от RentaCarSofia.eu. За висококачествените си услуги, които включват безплатна доставка на автомобила, където си изберете през деня, вие заплащате най-ниските цени. Също така, те ви предлагат добре обслужени автомобили, с гражданска застраховка и пълно автокаско. Фирмата ви дава да изберете дали желаете допълнителни екстри при вашата заявка на автомобил. И всичко това ви струва само и единствено 8 евро на ден. Невероятно, но факт. Ако се нуждаете от рент а кар услуги, не се колебайте да ги потърсите и на тел.:0883100051 и 0885881805.