Денят винаги е прекрасен, когато започва с кафе – вендинг машина под наем

Знаете ли, че кафето е открито в Етиопия от стадо кози.

Разбира се, това е една от многото хипотези, но все пак звучи невероятно. Твърди се, че се е случило някъде около 9-ти век в Етиопия. Местни пастири забелязали, че козите им след консумация на растението ставали прекалено енергични – държали се странно и били свръх активни, след като яли от кафените зърна. Благодарим ви, кози, че сте открили кафето!

Компанията, предлагаща http://www.sivendingspot.com/blog/posts/nad-250-vending-mashini-v-cyala-blgariya се стреми да продължи тази вековна история на кафето. Те произвеждат кафе машини и други видове вендинг автомати повече от десет години. Денят винаги е прекрасен, когато започва с кафе – вендинг машина под наем. Компанията има над 250 машини на територията на страната в различни малки и големи предприятия, офиси, учебни заведения и други. Годишно правят щастливи над 1 милион потребители, които се наслаждават на силния аромат на кафето от машините.

Денят винаги е прекрасен, когато започва с кафе - вендинг машина под наем

Истински автентичен италиански вкус на еспресо, капучино, мокачино и други кафе напитки може да изберете, стоейки пред автомата. Други вендинг машини, които произвеждат, са такива за пакетирани хранителни продукти, сандвичи, захарни изделия, безалкохолни напитки и кафе капсули. Качеството на продуктите е гарантирано, тъй като се тества постоянно.

Фирмата изработва вендинг машина под наем за различни цели и с уникален дизайн и вътрешна структура по Вашите изисквания и я поставя на конкретното място и дава всеки месец наем или процент от продажбите на собственика на имота.

Машините не се продават, а се дават под наем. Тази политика на Si Vending Spot прави фирмата както собственик и производител, така и партньор на малкия и големия бизнес в България. Правят много служители щастливи всеки ден с невероятния вкус на кафе напитките и свежестта на останалите хранителни продукти. Предлагат три вида обслужване, от които може да изберете от какво точно имате нужда.

Вижте всичко за тях и техните проекти на уеб сайта им www.sivendingspot.com. С вендинг машина под наем можете да станете част от голямото семейство, което компанията създава в продължение на повече от 10 години.