Gumimax.com – летни автогуми на ниски цени с високо качество

Чудиш се каква е процедурата в избора на летни автогуми за колата.

Какво се взима под внимание, какво е важно, какво не чак толкова и кой модел е подходящ точно за твоята кола. Точно с това ще ви запознаем в този текст.

Gumimax.com - летни автогуми на ниски цени с високо качество

Голямо разнообразие от среден и висок клас летни автогуми може да намерите в онлайн магазин Gumimax.com, който е лидер на българския пазар. Компанията Гуми Макс ЕООД е директен вносител на най-добрите производители, които са на водещи позиции както в Европа, така и в световен мащаб. Всички модели са на ниски цени с високо качество. Отговарят на европейските стандарти, въведени през 2012 година и са с живот няколко сезона при добра поддръжка, разбира се.

За да запазим доброто състояние на чисто новите летни автогуми е препоръчително да се сменят и четирите. Защо? Причината е, че така най-лесно ще бъде следено състоянието и износването им. Компромисен вариант е да извършите смяна само на две от тях, но е важно да не забравяте, че обновените автогуми трябва да на една ос – или двете предни или двете задни. Другото, което трябва да се спази е те да са производство на една и съща марка, за да имат сходни характеристики. Не ви препоръчваме да залагате на гуми втора употреба, защото в повечето случаи протекторът им е прекалено изтъркан, а българското законодателство изисква от водачите на автомобили да използват летни гуми с протектор не по-малък от три милиметра.

Посетете Gumimax.com и ще се убедите, че всички предложения са на ниски цени. Качеството е различно спрямо марката и класът, към който принадлежи съответния артикул. Голяма част от моделите са налични на склад в София, което ви гарантира доставка в максимално кратки срокове. Друго предимство са специалните цени и намаления, които изникват всеки ден в началната страница на електронния магазин.

Не пропускайте да посетите виртуалния магазин още сега само с един клик. Те ви очакват!