Изберете спирала за очи, която е с натурални съставки

Както към всяко едно нещо, трябва да подходим разумно когато става дума за здравето ни.

Например, стане ли дума за грим, има много важни неща, освен това как изглежда той на кожата ви или върху очите ви, но дали той е безопасен и какъв е неговия състав.

спирала за очи

Говорейки за спирала за очи например, веднага в съзнанието ни изплува как тя превръща погледа ни в истинско съвършенство, но какво се случва когато вечер се наложи да я махнем. Ако използвате спирала за очи с по-тежка формула, то вероятно трудно я премахвате. Продължителното търкане и използването на сила върху клепача ни, предизвиква тънки и чупливи мигли. А никоя жена не го иска, нали?

Освен това, употребата на спирала крие и рискове. Тъмната и влажна среда вътре в тубичката на продукта, съчетана с нормалните ежедневни секрети от очите, които се прехвърлят от четката на спиралата към вътрешността на тубата, създават идеалното място за бактериите да се развиват. И тъй като има много пори, при които миглите излизат от клепачите, както и жлезите и сълзите, очите ни стават много уязвими към инфекция.

Ако заложим на добра козметична марка обаче, налице е значително по-малък риск от опасни инфекции, алергии и други неприятни последици от употребата на спиралите. Като например немската марка ArtDeco, която освен на външния вид е заложила и на вашето здраве. В техните продукти има съдържание на натурални съставки и това ги прави толкова добри и безвредни.

Четките им са високотехнологични и позволяват постигането на ангелски поглед. Безспорно, те са лидер при спирали за очи, затова ако все още не сте се възползвали от техните продукти, го направете сега.
Сдобийте се с най-добрата спиралa за очи от Nardis.bg – революционно откритие за вашите мигли. А ако имате въпроси за техните продукти можете да се консултирате с екипа им на телефон 02/958 77 66 или по имейл на shop@nardis.bg.