Ставна ехография: къде да търсим специализиран кабинет в София?

Влошаването на здравето често е придружено с лошо настроение и внезапно осъзнаване колко ценно е човек да не може да се оплаче от нищо и да има свободата да се движи както и когато си поиска.

Така, пациентите с ревматични заболявания, особено когато става дума за по-сериозните дегенеративни случаи, например, които също така са придружени с допълнителни заболявания, могат да променят значително начина си на живот. Подобни състояния често са свързани с липса на социални контакт или драстичното им намаляване, депресии и изолация и редица други неприятни състояния. За това, независимо какво е вашето състояние, ако имате известни съмнения, не се колебайте да се ориентирате към специалист виж тук, който да ви направи всички необходими прегледи, както и ставна ехография и каквото е необходимо, за да може да се изясни за какво става въпрос и от там – как трябва да се действа за лечение.

Ставна ехография: къде да търсим специализиран кабинет в София?

Ставна ехография: къде да търсим специализиран кабинет в София? В кабинета на д-р Георгиев в ДКЦ-2 в София, се предлагат всички видове специализирани услуги, като преглед на опорно-двигателния апарат, пункции, като специалистът може да изготви и богата на тромбоцити плазма, позната и като ORP, да направи разчитане на имунологични и образни изследвания и др. Според спецификата на всеки случай, може да се наложи да се назначат и изследвания, както и ставна ехография, за извършването на която се изисква сертифициран специалист. Такъв е д-р Цветослав Георгиев, който е със сертификат от Европейската лига (EULAR) против ревматизъм и е с ниво Intermediate.

Кога да се обърнем към специалист по ставна ехография в София? ако усетите болки в ставите или установите отоци, както и при скованост и намаляване на обема на движенията, е добре да се посъветвате със специалист, който да ви направи преглед. Понякога се касае за пост травматични случаи, а друг път за развиване на заболяване. Тъй като в много от случаите, колкото по-рано се реагира с диагностицирането, толкова по-успешно е и лечението, то е добре да не отлагате посещението си при ревматолог. Повече за специалиста от ДКЦ- 2 вижте в сайта на Revmatolog.bg, където ще разберете и дните за преглед. Освен това д-р Георгиев работи и със здравната каса, а кабинетът му се намира на удобно място в центъра. Не отлагайте прегледите, за да бъдете информирани за здравето си и за да го подобрите възможно най-рано.