Поръчай качествени дрегери онлайн сега и получи безплатна доставка

Когато разглеждаме каталози на онлайн магазини и се радваме на ниски и достъпни цени, в края на поръчката обикновено те са завишени заради куриерски и други „скрити“ такси.

Обикновено необходимите за работа аксесоари се предлагат отделно от основния апарат и когато човек „събере“ всичко, което му трябва, чак тогава се вижда реалната цена на поръчката.

Избирайки електронен магазин за дрегери за алкохол на ЕЛКОМЕД ЕООД – AlcoholTester.bg, ще избегнете всички тези недостатъци на онлайн пазаруването. Независимо от стойността на поръчката и дали искате доставка до конкретен адрес или офис на Спиди, доставката ви е напълно безплатна и се поема от фирмата. Също така ще получите завършен комплект от всичко необходимо за работа, без да е необходимо да допълвате. В сайта са посочени само крайни цени с включен ДДС за всички предлагани позиции техника.

Поръчай качествени дрегери онлайн сега и получи безплатна доставка

ЕЛКОМЕД ЕООД е представител на най-добрите световни производители на дрегери за алкохол и разполага с нужната сервизна документация за техническа поддръжка и професионално калиброване на устройствата.

Специалист от фирмата е винаги на разположение на всеки клиент и предлага консултация по телефона, при колебание в избора си или потребност от допълнителна информация. ЕЛКОМЕД ЕООД са готови са чуят всякакви мнения, препоръки и градивна критика, за да подобряват постоянно услугите си.

В каталога може да намерите дрегери с различно предназначение, разделени в отделни подкатегории – за проверка на служители, за лична употреба, за контрол на достъпа, с монети, от Dräger – Германия и за еднократна употреба.

Всички оферти са на достъпни цени и с перфектно съотношение качество/цена за завършен комплект техника със сертификат и гаранция. Разгледайте предложенията в Аlcoholtester.bg и изберете измежду всички дрегери най-подходящия за Вашето приложение!