Кои винтоверти са най-подходящи за дома и работата?

Отскоро работя в строително-ремонтната сфера и искам да споделя на всички, които се интересуват от инструменти и уреди, моите впечатления и опит.

Първоначално, когато започнах своята работа, използвах електроинструменти, които не бяха с голяма мощност, защото и нямах възможност да инвестирам много средства. Те ме забавяха, извършвах само по няколко ремонта на ден, не можех да бъда толкова продуктивен. Но дойде един момент, в който реших, че нещата не могат да продължават така и ако искам да се развивам в тази сфера, трябва да инвестирам средства в закупуването на професионални инструменти и машини, с които работата да спори.

Попаднах на един онлайн магазин, който в последствие се оказа, че има и физически такъв, който се казва ProfiPlus.bg. След кратко разглеждане на сайта видях огромното разнообразие от електроинструменти, които предлагат. Има разнообразие от марки и предложения на перфоратори, винтоверти и още уреди, които са от изключителна важност за всеки един майстор.

винтоверт

След кратко разглеждане, избрах своя винтоверт, който бе от най-голяма необходимост за мен. Нямам думи да опиша колко по-лесно и бързо работя откакто имам винтоверт BOSCH от Профи Плюс. Той ми спестява доста работа, помага ми да работя бързо и качествено, мога да поема няколко обекта за един ден и всичко минава без проблем. Винтовертите и гайковертите са сред най-широко използваните инструменти в нашата сфера на дейност. Използват се както при извършването на основни ремонти и довършителни работи, така и в бита при монтаж на мебели, смяна на брави и други. Без бързото им действие и функции, работата се върши доста по-тромаво. Те са много подходящи за сглобяване на мебели, където вече има предварително пробити дупки и за завиване на дюбели.

Затова, реших да споделя с вас своя опит с винтоверти BOSCH от Профи Плюс. А относно екипът от магазина, съм също доста възхитена. На място в магазина им в гр. София, при получаване и заплащане в брой или предварително с банков превод на поръчаната от Вас стока, получавате 3% допълнителна отстъпка. Там можете да платите и с кредитна карта. А ако не ви е удобно и желаете доставка с куриер до Вашия обект, дом или офис в рамките на 2-3 работни дни за налични стоки. За неналични стоки ще бъдете информирани за срока на доставка. Като за поръчки до 100 лв. с ДДС, цената на куриерската услуга е 10 лв. с ДДС. За поръчки над 100 лв. с ДДС – безплатна доставка с куриер или собствен транспорт /за стоки до 30 кг и до 120 см дължина/. А за стоки с тегло над 30 кг и над 120 см дължина сумата за транспортни разходи и начина на доставка се договарят допълнително

Към доставката на всяка машина /електроинструмент, пневматичен инструмент, машина с ДВГ/ ще намерите Гаранционна карта с посочен гаранционен срок /за физ. лица – мин. 2 години, за фирми, гаранционни условия, адреси на гаранционните сервизи в страната и web адрес за удължаване на гаранцията за електроинструменти /BOSCH, Metabo, Makita, Festool/

Всичко това улеснява адски много целия процес и ми помага още повече в работата. Аз ще продължа да поръчвам и купувам инструменти от ProfiPlus.bg – доверете им се и вие!