Кой предлага добри оферти за почивка в Турция?

Чували ли сте за големия духовен учител Руми и за неговите стихове?

Ако сте любители на поезията и на проникновените мисли на един от най-великите мистици, то вероятно няма да пропуснете, при пътешествието си до Турция да посетите и град Коня, където е живял. Това е и мястото, където се е срещнал със своето вдъхновение за стиховете – Шамс, в лицето на когото Руми разпознава своя особено близка и сродна душа. Духовната любов, която изживява, извежда дълбоките слова във вид на мисли и поезия, популярни по цял свят. В Коня, още човек може да види на живо дервишките танци, запазени и до днес и да усети онази магия, която е вдъхновявала великия Руми, както и да усети многообразието от култури и религии на това пъстроцветно място.

Кой предлага добри оферти за почивка в Турция? В Samosega.com ще намерите редица изгодни предложения, отнасящи се за 2019 и 2020 г. В страниците на сайта, можете да изберете своята дестинация, според това какви са предпочитанията ви за добре прекарано време. Ако за едни, това е почивка на море в пълния лукс на пет звезден хотел, за други, това е динамичната обиколка на забележителните исторически и природни красоти. Многообразието от епохи, през които е преминал Истанбул, го прави изключително интересен за посещение от любознателни туристи, които няма да пропуснат да видят султанския дворец, например или „Св. София“, която е била първоначално християнска църква, след което е била превърната в джамия и понастоящем музей, отворен за посетители.

Кой предлага добри оферти за почивка в Турция?

Ако имате една цяла свободна седмица, можете да изберете почивка в Турция, включваща, както обиколка на Истанбул, така и на Коня, Кападокия и дори Бурса. Всичко това включва екскурзовод, както и допълнителни идеи за пълноценно запознаване с местните култура и традиции. Вижте още на Samosega.com, където всички оферти за изгодни и изберете най-впечатляващите за вас дестинации.