Автоключарски услуги в района на цяла София от Ключарски-услуги.bg

Ако някога сте изпадали в ситуация, в която да се нуждаете от професионални автоключарски услуги, защото сте направили някоя абсурдна грешка от невнимание като например да си забравите ключа в стартера и да затворите вратата.. На всеки случва. Обикновено ситуацията не е фатална, ако имаме резервен ключ и той е някъде наблизо, но уви не винаги имаме такъв късмет.. Има много автоключари, които биха могли да ни отключат автомобила без да причинят някакви визуални щети по боята или бронята. Но представете си, че това се случва в някакъв почивен ден или извън работно време. Тогава какво бихте направили? Няма да ви напрягам с повече въпроси, а директно ще ви дам отговора.

Ключарско ателие Key Center е една от малкото ключарски фирми, които работят денонощно и предлагат спешна ключарска помощ до зададен от клиента адрес. Екипът е квалифициран и обучен по строго определени критерии и изисквания, работи с нова модернизирана техника и прецизни инструменти за ремонтиране и изработка на автоключове.

Автоключарски услуги в района на цяла София от Ключарски-услуги.bg

Основните услуги и дейности на Key Center са ремонт на автомобилни ключове с имобилайзер, ремонт на автоключалки от всякакъв вид – стартер, врати, багажник; подмяна на батериите в ключове и дистанционни управления, ремонт на дистанционни управления за аларми, направа ключове за автомобили. Всички автоключарски услуги са подробно описани в сайта на ателието – Ключарски-услуги.bg.

Освен авто услугите, се предлагат и битови ключарски услуги като смяна на брава, отключване на врата, сейф, каса, апартамент, изработка на ключове, издаване на дубликати и ремонт на брави и патрони.

Всички денонощни автоключарски услуги са достъпни за гражданите във всички квартали на град София. Може да направите заявка онлайн само с един клик на Ключарски-услуги.bg или с обаждане на телефонен номер 0896 340 304. Отскоро вече приемат заявки за автоключарски услуги и за населени места извън София,а на радиус до 60 км.