Извозване на строителни отпадъци в София – бързо, лесно и удобно!

Със сигурност не веднъж ви се е налагало да събирате строителни отпадъци след ремонтни дейности у дома. Всички знаем колко неприятно е, защото в повечето случаи количеството е голямо, особено ако ви се е наложило и къртене.

Ако сте чували, че много от вашите приятели се възползват от услугите на фирми, предлагащи извозване на строителни отпадъци в София, то вероятно знаете колко бързо, лесно и удобно се случва цялата процедура.

извозване на строителни отпадъци в София

А ако не знаете, то четете правилната статия, от която ще разберете и ще можете да прецените дали услугата е подходяща за вас.

Такава фирма е Bokluk.bg. Te предлагат доставяне на контейнери до удобно за вас място, като разполагат с 4,6 и 7 кубикови контейнери за изхвърлянето и извозването на строителни отпадъци в София. След като напълните своя контейнер с отпадъци, вие просто се свързвате с екипа, за да може да дойде и да го вземе, като след това го изхвърля на специално създадени за целта, сметища. Добре е да знаете, че в цената, която плащате са включени и такса смет, както и използването на лицензирано сметище.

Ако се чудите защо е необходимо да го правите, е добре да се информирате относно специалната наредба за управление на отпадъците във всяка община – Глава пета от Наредбата на Столичната община регламентира специално почистването на битови и строителни отпадъци в София, чрез извозване и изхвърляне. И за да бъде всичко законно и коректно, доверявайки се на Bokluk.bg вие можете да бъдете напълно спокойни, че вашият боклук ще отиде на правилното място. Свържете се с тях, чрез формата за контакт в сайта им, или чрез имейл на: info@bokluk.bg, както и телефонно обаждане на тел.: 087 66 11 222. Извозване на строителни отпадъци в София – бързо, лесно и удобно!