Професионални услуги – наемане на контейнери за строителни отпадъци

Пазара в столицата е огромен. Всеки знае, че това без никакво съмнение, е най-развитият град в България. В София има изключително голямо разнообразие от специализирани строителни фирми за даване под наем и извозване на контейнери за строителни отпадъци. В днешната публикация ще ви запознаем подробно с дейността на една от тези фирми, която се отличава измежду „многото риби в морето“ с перфектно съотношение между качество и цена.

Компания Лъч 2009 се е установила като лидер в тази област и вече повече от двадесет години се намира сред първите позиции на пазара и прави клиентите си доволни, щастливи и удовлетворени с офертите от нейния асортимент.

Професионални услуги - наемане на контейнери за строителни отпадъци

Стандартната услуга за даване под наем на контейнери за строителни отпадъци на фирма Лъч 2009 включва няколко елемента – доставка на празен контейнер с предварително уточнени размери до посочен от клиента адрес, в предпочитан от клиента ден и час, престой в рамките на пет календарни дни, ако желаете повече – всеки следващ ден се таксува допълнително, извозване на пълния контейнер до специализирано сметище извън София за не-битови отпадъци. Ценообразуването за извозване на битови и строителни отпадъци винаги се определя спрямо района и населеното място. Освен всичко това компанията предлага и товаро-разтоварителна дейност, което означава, че работниците изцяло могат да поемат след ремонтните задължения в свои ръце. Сроковете за изпълнение на поръчките са максимално кратки, а следи след това, няма изобщо.

Свържете се с тях онлайн на техния уеб сайт Строителни-отпадъци.com или с обаждане на телефонен номер 0878 997 978. В това виртуално пространство има секция, наименувана Статии, където може да прочетете информация, свързана с рециклирането на боклука, интересни и полезни съвети за ремонтни дейности и как подробности около дейността на фирмата. Ако искате да ги посетите на място, за да обсъдите подробности и детайли около предстоящата ви съвместна работа, може да посетите техния офис, който се намира на адрес гр. София 1700, ж.к. ВИТОША, бл. 2, вх. 1, ет. 10, ап. 46.