Duvlan.fitness – здрав дух, здраво тяло със степери

Duvlan.fitness е онлайн магазин за спортни стоки, който предлага изключително голямо разнообразие от артикули на спортна тематика на много достъпни цени. Поръчайте степер за вашия дом от каталога на Duvlan и получете безплатна доставка до посочен от вас адрес или до офис на куриерска фирма Speedy.

Duvlan.fitness - здрав дух, здраво тяло със степери

Всички степери са вид тренажори, чиято дейност имитира предимно изкачване на стълби или вървене по стръмен планински склон. Те служат най-вече за оформяне на седалищните мускули, задната и вътрешната част на бедрата и прасците. Но развиват и физическата издръжливост до много голяма степен.

За една интензивна тренировка с какъвто и да е вид степери, подходяща за начинаещи, са важни следните няколко особености. На първо място това е загрявка. Разбира се, както при всяка една физическа дейност, тялото трябва предварително да се раздвижи. Не се хвърляйте в дълбокото директно с най-високата степен на трудност. Натоварвайте се равномерно – редувайте ходене и бягане. А с всяка следваща тренировка увеличавайте интервала на бягане, а интервалът на ходене намалявайте или го оставяйте непроменен. Когато напреднете достатъчно, вие ще бягате 10 минути и въобще няма да ходите. Тези степери дават възможност за изгаряне на значителен брой калории за доста кратко време. Ако сте постоянни и сериозни в своето начинание, постоянно си поставяте предизвикателства, които да ви амбицират, то вие за отрицателно време ще постигнете мечтания външен вид само с един фитнес уред и 15 минутни тренировки у дома.

Разгледайте предложенията в каталога на онлайн магазин Duvlan.fitness и поръчайте степер, с който със сигурност ще имате значителни резултати. Видимите резултати са най-добрата мотивация за човек, така че не се отказвайте за нищо на света. Няколко месеца труд определено си заслужават комплиментите, които ще “валят” след това.

Цените са ниски, а доставката, както казахме, е безплатна. Не се замисляйте, а директно действайте! Всички сме чували поговорката: „Здрав дух, здраво тяло“ нали?