Как един полиграф може да ни бъде полезен при подписване на договор?

Ако работите в сферата на бизнеса, то вероятно често ви се налага да подписвате договори, да търсите партньори и сътрудници или да създавате съвместен бизнес с някого. Ако това е така, то можете да потвърдите, че винаги се поема не малък риск, който със сигурност би могъл да доведе до сериозни последствия.

Целта на тази статия е да ви каже, че не е нужно да съществува притеснение и, че можете лесно да бъдете спокойни и сигурни в човека, с когото ви предстои да работите ако използвате изследване с полиграф – детектор на лъжата.

Преди сключване на нов договор, при подбор на кадри или съвместен бизнес, провеждането на изследване с полиграф би бил перфектния начин да проверите до колко този човек е подходящ за вас и дали е лоялен бизнес партньор или сътрудник.

полиграф

Единствените условия за явяване на детектор на лъжата са лицето да бъде пълнолетно и в добро психическо здраве. Ако изпълните тези задължително неща и имате доброволното съгласие на изследваното лице, то нещата ще се случат без проблем. А ако се чудите на кого да се доверите за тази цел, то продължете надолу и ще разберете.

Мястото се казва Център за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата“ и е частна независима компания, която работи с бизнес и частни клиенти. Можете да се свържете директно с центъра, за да получите точна информация относно изследването с полиграф в DetektorNaLajata.com. Ако желаете, разбира се, можете и да отидете директно на адрес в техния офис: гр.Пловдив, кв.Кършияка, ул.”Иван Рилски” N52. А за качеството на проведенoто изследване, можете да бъдете сигурни на 100%, защото детекторът на лъжата е по американския метод на Клив Бакстър, който статистически е с най-висока точност и е доказал ефективността си в световен мащаб. Освен това, техниката, с която центърът работи е съвременна, компютъризирани полиграфи, произведени в САЩ от „Lafayette Instrument Company“, които се използват от всички служби за сигурност по целия свят.

Относно специалистите, които ще проведат изследването, също няма нужда от притеснения, защото те са дипломирани магистри психолози, обучени и сертифицирани за провеждане на полиграфски изследвания от „The Backster School of Lie Detection“, San Diego, California, USA. Така че можете да бъдете напълно убедени, че ще получите висококачествена услуга, като център за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата“ предлага дискретно обслужване и запазване на пълна конфиденциалност по разследваните случаи. Посетете техния уеб сайт DetektorNaLajata.com, за да получите още повече информация относно техниката и специалистите.

Затова ако решите, че имате нужда от тази услуга, не се колебайте да се свържете с тях на тел.: 0700 111 60 или 088 60 60 266.

Един от най-важните фактори, за да имаме успешен бизнес или успешни взаимоотношения с близките си е лоялността и доверието. Така че при съмнения относно даден човек, не се колебайте да предложите изследване с полиграф, за да може да бъдете сигурни и спокойни.