Скъпо ли е да използваш химическо чистене в Студентски град?

Многообразието от материи, навлезли в бита ни, аксесоарите към дрехите и подлепващите материали, изискват много професионален опит и компетентност, с които професионалистите от фирма за химическо чистене Медия Клийн могат да ви бъдат от полза.

Медия Клийн е създадена преди доста време, повече от двадесет години, и трупа успешен опит зад гърба си през целия този период. Разполага с пълната гама от професионална техника за извършване на парно гладене – парогладачни манекени, маси и преси, за да придаде завършен и естетичен вид на изделията след химическо чистене. Като допълнителна услуга, предлага парно гладене на изпрани от клиентите дрехи и битови текстилни изделия.

Скъпо ли е да използваш химическо чистене в Студентски град?

Ателиета с логото на Медия Клийн може да видите на територията на почти цяла София. Най-голямото сред тях се намира в района на Студентски град, а останалите са локализирани в други големи жилищни квартали като Младост, София парк, Лозенец, Лозен, Гео Милев, Горубляне, Дружба, Манастирски ливади и т.н.

Тъй като ателиетата са разположени в целия град, отнема само няколко минути да оставиш и да вземеш дрехите си от химическо чистене, благодарение на специализирания софтуер. Въпреки това ако се прекалено ограничени във времето, може да се възползвате и от възможността да направите онлайн заявка за химическо чистене, което означава, че служител на фирмата ще дойде директно до вашата врата, за да вземе дрехите, които искате да бъдат почистени, а след това ще ги върне обратно в удобно за вас време. Крайният срок се определя от вас, като трябва да имате предвид, че от него зависи и крайната цена на услугата – колкото по-кратък е, толкова по-голямо оскъпяване има. Може да избирате между 24 или 72 часа за получаване на дрехите си обратно.

Посетете сайта Cleaningstation.bg и поднесете на дрехите си освежаване, което определено ще се усети още след първото третиране. Свържете се с Медия Клийн посредством онлайн формата им за контакт или с обаждане на 0885 269 869. Те ви очакват с нетърпение!