Заснемане и професионална обработка на снимки от сватбен фотограф

Според нас, изборът на сватбен фотограф е второто най-важно нещо, след изборът на половинка, на която да се вречеш за цял живот! И като всеки един такъв важен избор, предполага се, че и този следва да е доста труден.

Защо пък е чак толкова сложно? О, почакайте веднага вадим торбата с аргументите и започваме да ви изброява откъде идва сложността.

От липсата на детайлна информация. При такава ситуация, човек най-често се обръща за съвет към приятели и познати. Това най-често се оказва грешка, защото критериите на хората са различни. За едни, дадена работа е съвършена, а за други – посредствена, защото са намерили обективни недостатъци. Препоръчваме да не слушате никой, а да си изградите собствени критерии за преценка.

Заснемане и професионална обработка на снимки от сватбен фотограф

Посетете виртуалното пространство на сватбен фотограф Стефан Минков Димитров Stefan-photography.eu, където може да видите снимков материал от сватби, на които е присъствал като фотограф. Той не е от старомодните фотографи, които ви нареждат за снимка и ви карат да позирате все едно сте супер звезди от Фешън ТВ. Неговият стил е изключително иновативен и интересен, тъй като той залага на тип репортажна фотография. Това означава, че той се стреми да улови колкото се може емоции, трепети и вълнения както у младоженците, така и у останалите присъстващи. Когато хората не знаят, че се намират при нечий обектив са много по-спонтанни, естествени и непринудени. Точно в това се крие и магията на сватбената фотография.

Залагайки на услугите на Стефан Димитров, вие не само ще получите професионален сватбен фотограф, ами и човек, който да ви предразположи да се чувствате спокойно при наличието на камери и фотоапарати през целия ден, да се отпуснете да не мислите за тях и изцяло да се наслаждавате на вашия миг. Свържете се със сватбен фотограф Стефан Димитров посредством онлайн формата за контакт на сайта или с обаждане на +359 893 51 69 96.