Архив за етикет: диета

Има ли здравословни фитнес диети за жени?

Ако и на вас ви е омръзнало да се опитвате да постигнете трайно отслабване и въпреки усилията да удряте на камък, то може би е време да се запознаете с някои по-подходящи съвети и режими на хранене. Ако повечето диети са свързани с рязка промяна на режима, свързана със спиране на определени храни, което може да се отрази зле на организма, има и подходи, които са сигурни и с продължителен ефект, без крайности. Има ли здравословни фитнес диети за жени от FitnesDieta.com? За спортуващите, а и за тези, които просто искат да подобрят фигурата си, като намалят килограмите, FitnesDieta.com предлага един особено лек вариант. Базиран на храненето на древните хора, които са си набавяли храна по веднъж на ден и този вид диета е свързана с хранене през по-големи паузи.
Има ли здравословни фитнес диети за жени?
Общоприетото схващане е, че е добре човек да се храни по 3 пъти на ден, а за спортуващи, дори се приема, че по 6 хранения на ден е най-добре. Противно на тези разбирания, Палео диетата предлага хранене през интервал от 12 – 16 часа. Като към всяка нова програма и с тези фитнес диети за жени, е добре да се преминава постепенно, въпреки, че са един доста олекотен вариант. Става дума за хранене с по-големи почивки, което е доста лесно постижимо, а резултатите са бързи. Освен намаляване на теглото, се постига и подобряване на функционирането на организма и тенът става видимо по-здрав.

От този тип диета може да се възползва всеки, независимо дали спортува или желае просто да подобри здравето си и да отслабне. За това, както тези, които търсят специализирани фитнес диети за жени, така и спортуващите мъже, могат да изберат този вид разумно преминаване към здравословен за организма режим. Подробности вижте в FitnesDieta.com и преценете сами.